Kompetens och engagemang som ger resultat

Lediga jobb

Erfaren redovisningskonsult sökes till LR Redovisning i Katrineholm

 

Nu söker vi en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens och engagemang. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

LR Redovisning är en organisation med fokus på att personalen ska må bra och erbjuder därför våra anställda generösa förmåner som t.ex. årliga hälsokontroller, sjukförsäkring och individuella utbildningsplaner.

Bli en del av LR Redovisning du också!

Arbetsuppgifter

LR Redovisning arbetar framför allt med små och medelstora ägarledda bolag. Goda relationer är kärnan i företagets affärer och arbetet är därför inriktat på helhetsansvar och långsiktigt arbete. Som medarbetare får du därför ett större ansvar och en större roll, men också ett stort utrymme att skapa och styra din vardag.
Som redovisningskonsult ansvarar du för ett antal egna kunder inom olika branscher. Du hanterar löpande bokföring, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer, skatter och avgifter m.m. Du har en konsultativ roll exempelvis avseende bolagsbildning, men du fungerar även som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess. Då varje bolag har olika behov anpassar du arbetet så att varje kund får det ekonomiska stöd som den är i behov av. Du arbetar nära dina kollegor och har alltid någon att rådfråga och diskutera med.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom branschen. För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är van att arbeta kundorienterat – gärna mot flera bolag – och att du är självgående i bokslutsarbetet. Kompetens vad gäller enskilda firmor är meriterande.

Som person är du social och serviceinriktad och kan hantera många uppdrag samtidigt. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är förtroendeingivande och kommunikativ.

Övrig information

Din ansökan märkt med ”Redovisningskonsult” skickas via e-post till Peter Fhinn peter.fhinn@lr-redovisning.se.  Sista ansökningsdag är 29/2 2020

Välkommen med din ansökan!

 

Framtiden är här och vi växer!

Vi har alltid behov av kompetent personal och tar gärna emot spontanansökningar. Maila din ansökan till peter.fhinn@lr-redovisning.se

LR Redovisning & Revision i Katrineholm AB är lokalt ägt och har i dagsläget 7 anställda. Vi arbetar med revision, redovisning, skattefrågor, bolagsrätt, bostadsrättsföreningar och annan affärsanknuten rådgivning. Våra kunder är i första hand små och medelstora företag. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida www.lr-revision.se

Aktuellt

Uppdatering krispaket till Svenska företag 20-03-26

läs här


Uppdatering krispaket till Svenska företag 20-03-18

läs här


Krispaket till Svenska företag, mars 2020

läs här


Sänkt krav på aktiekapital

läs här

Generationsskifte och försäljning av företaget

läs här

Budget 2020

läs här

Budgetproposition för 2020

Läs här